Onze dienstverlening

Tax & Accountancy

De kernactiviteit van ons kantoor is boekhouding en fiscaliteit. We doen dit zowel voor éénmanszaken, vennootschappen, als voor VZW's.

Naargelang uw wensen kunnen we uw volledige boekhouding voeren "van a tot z". Doet u liever zelf een deel van de boekhouding dan kan u rekenen op periodiek nazicht en bijsturing door onze medewerkers die ervaring hebben met diverse boekhoudpaketten. 

We staan tevens in voor de opmaak en optimalisatie van de verschillende fiscale aangiftes en begeleiden u eveneens door al uw vennootschapsrechtelijke verplichtingen zoals het neerleggen van de jaarrekening, het voorbereiden van alle noodzakelijke verslagen, publicaties in het Belgisch Staatsblad, enz.

U kan ook rekenen op een gedegen bijstand ter gelegenheid van fiscale controles en fiscale procedures (vragen om inlichtingen, berichten van wijziging, bezwaarschriften...).

Advies voor ondernemingen

U kan bij ons terecht voor allerhande (para)fiscaal en bedrijfseconomisch advies.

Bijvoorbeeld aangaande de overdracht van de onderneming/patrimonium naar de volgende generatie, successieplanning, waardebepaling van uw onderneming, opmaak financieel plan...
Als erkend dienstverlener bij de Vlaamse Overheid (Registratienummer: DV.A217089) kunt u bovendien hiervoor mogelijks genieten van de KMO-portefeuille.

 

Advies voor particulieren

Opmaak aangiftes personenbelasting.

Ook door particulieren kan bij ons advies ingewonnen worden. Laat je door ons fiscaal begeleiden bij belangrijke momenten in het leven zoals de aankoop van vastgoed, gewijzigde relaties, echtscheiding, adoptie...